Midthaug søker ny salgsagent for Ofoten og Sør-Troms

Midthaug søker ny salgsagent for Ofoten og Sør-Troms

publisert i Nyheter | 0

Brødrene Midthaug AS er Norges ledende entreprenør, produsent og leverandør innen trapper, rekkverk og balkonger. Selskapet har 110 fast ansatte og omsetningen i 2016 var 210 millioner kroner. Hovedkontor og fabrikk ligger på Kleive i Molde kommune. Selskapet har egne regionskontor i Møre og Romsdal, Hordaland, Rogaland, Trøndelag og på Østlandet. Vi er representer med egne agenter og forhandlere i Kristiansand, Bodø, Lofoten, Narvik, Tromsø og Alta.

 

Bakgrunn:

Vi søker en agent / agentur på provisjonsbasis for distriktet: Ofoten og Sør-Troms.

I dette området inngår kommunene: Narvik, Ballangen, Evenes, Tjeldsund, Tysfjord, Hamarøy, Steigen, Harstad, Skånland, Gratangen, Lavangen og Salangen.

 

Den rette søkeren vil overta et ettertraktet agentur etter at vår dyktige salgsagent Kjell Gunnarfelt trer over i pensjonistenes rekker etter over 23 års tjeneste for Brødrene Midthaug AS.

 

Om stillingen

Kundegruppen er lokale entreprenører, regionale entreprenører og landsdekkende entreprenører med byggeoppdrag i Ofoten og Sør-Troms. Andre kundegrupper er borettslag, privat og offentlig eiendomsselskap m.m. Stillingen som agent for Midthaug gir deg store muligheter der du er din egen arbeidsgiver.

 

Fokus på arbeidsoppgavene!

God dialog og samarbeid med faste opparbeidede kunder er prioritet nummer 1.

Dette gjøres gjennom: markedsføring, salg, teknisk rådgiving, utarbeidelse av pristilbud, oppmåling, utarbeidelse av underlag, organisering og utførelse av montasje av Midthaugs produkter. Viktige faktorer for et godt sluttresultat ligger i prosjektgjennomføring på byggeplass. Dette krever en stødig prosjektledelse, gjennomføring og god dialog med kunden og fabrikk (Midthaug) fra innsalg til produktene er levert og montert.

 

Ønsket kompetanse

God kjennskap og erfaring fra byggebransjen.

God kunnskap innen prosjektledelse.

Løsnings -og resultatorientert.

God muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Resultatorientert og evne til helhetstenkning.

 

Personlige egenskaper

Selvstendig.

Systematisk.

Beslutningsdyktig.

Omgjengelig og utadvendt.

Evne til å lytte – og spørre

 

Kontaktpersoner

Karsten Midthaug, e-mail: karsten@midthaug.no, tlf: 915 44 510

Kjell Gunnarfelt, tlf: 911 17 973

 

Svarfrist: Snarest

Søknad sendes til e-mail:  karsten@midthaug.no