Åpen dag – en suksess i høstsol

publisert i Nyheter | 0

Lørdag  den 23. September arrangerte vi åpen dag. Solen skinte fra blå himmel, temperaturen steg ut over morgentimene. Det så veldig lovende ut allerede før vi åpnet dørene klokken 10, mange tilreisende var møtt opp i god tid. Det var en jevn strøm av besøkende, all ledig parkering fra lager og østover forbi nyfabrikken var fylt opp med besøkende biler før lunchtider. Tett på 300 besøkende var registrert rundt kl. 12.00, vi passerte 400 når vi rundet av rundt kl. 15.00, en time på overtid.

 

Det kom besøkende fra både nær og i fjernt. Det er ingen overdrivelse å si at de besøkende var meget imponerte over arrangementet. Vi kjørte full produksjon, de besøkende fikk se alle maskiner og prosesser i drift. Det var satt opp videoskjermer 4 plasser rundt om på anlegget som viste både historie og nåtid. Våre ansatte mottok de besøkende med godt humør og imøtekommenhet. De ansatte fortalte om arbeidsplassen, prosessene og svarte på spørsmål. Vi fikk mange positive tilbakemeldinger fra de besøkende, som ga uttrykk for at de var imponerte over både anlegget, prosessene, ryddighet og de ansattes entusiastiske fremstilling av egen arbeidsplass.

 

Kaffe og kake ble servert de oppmøtte på kantina i 3. etasje på nyfabrikken, av egne ansatte. De besøkende satte stor pris på både kaffe, kaker og service, noe mange besøkende også ga uttrykk for. Fullt hus og god stemning her også. De utskremte fra Romsdals Budstikke lot seg også imponere meget over det som møtte dem på Midthaug denne dagen.

 

De ansatte var svært fornøyd med dagen, overrasket over at det kom besøkende i alle aldersklasser, det var smil fra øre til øre. Espen Midthaug som var primus motor for arrangementet, var så fornøyd med dagen at dette var noe han ville gjenta oftere. Dette var første gang på 70 år, kan ikke bli like lenge til neste gang.

 

Takk til alle som stilte opp og gjorde dagen til en suksess, en spesiell takk til Espen Midthaug!

 

Se også oppslag fra Romsdal budstikke:

thumbnail of Binder1