Brødrene Midthaug AS ble etablert i 1947 av brødrene Karsten og Olav Midthaug.

 

 

Forretningside

Brødrene Midthaug AS skal være det naturlige landsdekkende førstevalg på trapper, rekkverk og balkonger, med tilhørende tjenester

 

Hovedprodukter og tjenester

Leveranser kan bestå av trapper, rekkverk, balkonger, fasader og produkter som naturlig hører til som gangbaner, heissjakter med mer, til det tradisjonelle bygg og anleggsmarkedet via underentepriser inkludert montering til entreprenører.
Disse produktområdene utgjør 88% av Midthaugs omsetning. Spesielt har balkonger og trappeløsninger hatt stor omsetningsøkning – en trend vi regner med vil fortsette i 2016 og 2017.

 

Organisasjonen

Salgsorganisasjonen for entreprenørsegmentet er delt inn i 5 salgsregioner i 5 ulike landsdeler, samt 6 agenter som betjener mindre områder. Hver region ledes av en regionleder og utfører salg og prosjektlederrollen, samt montering. Det brukes også i stor grad ekstrene firmaer til montering. Midthaug har i dag ca. 100 ansatte.

 

Industritjenester

Vi har dyktige fagfolk med en allsidig og moderne maskinpark for arbeidsoppgaver knyttet til egen produksjon. Når vi har ledig kapasitet leverer vi diverse arbeidsoppgaver og tjenester til andre industribedrifter som ; slyngrensing, rørbøying, plateknekking og robotsveising. Vårt største potensialet og satsingsområde på industritjenester vil fremover være på pulverlakkering, strekkmetall, laserskjæring og konstruktivt stål.

 

Standardvarer

Midthaug har besluttet å satse på salg av standardvarer og modul rekkverk ( Glitra, Folla og Orkla) til byggevarekjeder.

Våre standardvarer er Flaggstenger, Trappeløsninger, Byggetrinn, Tørkestativ, Sykkelstativ, Fotskraperister, Baldakintak, Gittertrinn, Brannstiger, Veggstiger, Takstiger og Veibommer.

 

Kvalitet

Brødrene Midthaug har alltid stor fokus på kvalitet i hele prosessen fra anbudsforespørsel til ferdig produkt. Fra 1.Juli 2014 stilels det krav og CE-Merket dokumentasjon for blant annet trapper, rekkverk og balkonger. Midthaug leverer slik dokumentasjon og tilfredsstiller kravene til CE-Merking. Brødrene Midthaug er også sertifisert under ISO 9001 som gjør at vi er i stand til å jobbe mer målrettet med bedriftens kvalitetssystem og prosesser. En Iso 9001 sertifisering bidrar til økt effektivitet og kundetilfredshet. ISO 9001 er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring.